Ny støbeproces – 3D-udskrivning Sandstøbning – Den nye trend inden for udvikling af støbeindustrien

3D Printing Smart Foundry ↑
Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi har 3D-print spredt sig til flere og flere industrier.Vi besøgte og lærte om den teknologi, der bruges i støbeindustrien i disse dage.Sammenlignet med lignende udstyr i udlandet har delegruppen reduceret omkostningerne med omkring 2/3 og øget udskrivningseffektiviteten med omkring tre gange.leverer mere end 50.000 tons sandforme og mere end 20.000 tons støbegods til rumfart.

bjnews6

Våbenudstyr, energiudstyr og andre områder.Tager man motorens cylinderhoved og kompressorstøbninger som eksempler, sammenlignes fordelene ved 3D-printsandstøbning sammenlignet med traditionel støbning: antallet af sandkerner reduceres kraftigt, størrelsesfejlen reduceres kraftigt, prøveproduktionscyklussen er stærkt forkortet, og efterbehandlingstiden er stærkt reduceret.Afkortning, udbyttet er også blevet forbedret, det kan siges, at det er en fuldstændig sejr over den traditionelle proces.

bjnews7

Den 10.000 tons 3D-printer smarte fabrik bygget af Sharing Group i Yinchuan, Ningxia, er blevet rapporteret mange gange.Derudover har de også bygget 6 digitale fabrikker i Sichuan, Ningxia, Shandong, Anhui og andre steder.På nuværende tidspunkt bygger den en industriel økologi af "Internet + masseentreprenørskab + grøn intelligent støbning".

På fabrikken besøgte vi den delte 3D-print-intelligente støbeproduktionslinje samt kunsthåndværk, sandforme, støbegods og andre produkter fremstillet ved hjælp af sand 3D-printteknologi.

△Sand 3D-printede kunsthåndværk, støbninger mv.
Produktionslinjen har opnået et relativt højt niveau af automatisering og intelligens.Sandtryk og -transport kan automatiseres.Al drift og information fra fabrikken kan ses på den store skærm.Derudover, efter at sandformen er trykt, kan metallet hældes direkte på fabrikken for at skabe den endelige støbning.

bjnews8
bjnews8

△Den 3D-printede sandform placeres i stereobiblioteket til opbevaring af sandkerne.

Med udviklingen af ​​videnskab og teknologi tror vi på, at kvaliteten af ​​støbeprodukter i fremtiden vil blive bedre og bedre, og 3D-print giver os bedre ideer til teknologisk forbedring.


Indlægstid: Nov-02-2022