bj
bj2
bj3

Produk Terbaru

kabar paling anyar

  • Versatility saka Sta...

    Ing lapangan aksesoris, kopling selang investasi stainless steel ngadeg metu minangka versatil ...

  • Seni Investasi...

    Casting investasi wis revolutionized Manufaktur, utamané produksi pump Komplek pa ...

  • Pandhuan Ultimate kanggo ...

    Casting investasi, uga dikenal minangka casting tliti, iku teknologi nglereni-pinggiran sing revolut ...

  • 图片1

    Sambungan cepet logam ...

    Sambungan cepet logam biasane digawe saka macem-macem bahan.Bahan umum kalebu: Stainless ...

  • c-1

    Forging lan casting va...

    Aplikasi saka forging lan casting klep ing industri kimia utamané dibayangke ing th ...

  • Investasi Presisi C...

    ...

  • katup tekanan dhuwur

    Katup Tekanan Tinggi

    Katup tekanan dhuwur minangka jinis katup sing bisa tahan tekanan ...

  • 3PC INTERNAL THREAD BALL katup

    Utas telu...

    Katup benang telu yaiku jinis fitting pipa kimia.The...

  • katup flange

    Baja tahan karat fl...

    Flange minangka bagean sing bentuke cakram, sing paling umum ing teknik pipa, ...

  • katup

    Apa itu Stainless Stee...

    Katup stainless steel minangka bagean sing nyambungake pipa menyang pipa.Acc...

  • katup flange

    Apa Flange?

    Flange (sae flange JBZQ 4187-97) uga disebut flange utawa flange.Bagean...

  • klep

    Apa Karakter...

    ▪Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM) EPDM karet stabil kanggo paling ...