bj
bj2
bj3

Produk panganyarna

bérita paling énggal

  • The Versatility of Sta...

    Dina widang asesoris, stainless steel investasi tuang selang couplings nangtung kaluar salaku versatil ...

  • Seni Investasi ...

    casting investasi geus revolutionized manufaktur, utamana produksi pa pompa kompléks ...

  • Pituduh pamungkas pikeun ...

    Casting investasi, ogé katelah casting precision, nyaéta téhnologi motong-ujung anu revolut ...

  • 图片1

    Sambungan Gancang Logam ...

    Sambungan gancang logam biasana didamel tina bahan anu béda.Bahan umum kalebet: Stainless ...

  • c-1

    Forging jeung casting va...

    Aplikasi tina forging na casting valves dina industri kimia utamana reflected dina th ...

  • Investasi Precision C...

    ...

  • klep tekanan tinggi

    The High tekanan valves

    Klep tekanan tinggi mangrupikeun jinis klep anu tiasa tahan tekanan ...

  • 3PC INTERNAL THREAD bal klep

    Benang Tilu Sapotong...

    Tilu-sapotong klep threaded mangrupakeun jenis fittings pipe kimiawi.The...

  • klep flange

    The Stainless Steel Fl ...

    Flange mangrupikeun bagian anu bentukna cakram, anu paling umum dina rékayasa pipa, ...

  • klep

    Naon ari Stainless Stee...

    Klep stainless steel mangrupikeun bagian anu nyambungkeun pipa kana pipa.Acc...

  • klep flange

    Naon Flange?

    Flange (sae flange JBZQ 4187-97) disebut oge flange atanapi flange.Bagian...

  • klep

    Naon Karakter ...

    ▪Ethylene Propylene Diene Monomer (EPDM) Karét EPDM stabil pikeun kalolobaan ...